Leuke dag arrangementen in Venray

Ben je op zoek naar een geschikt, leuk en uitdagend dagje uit in de buurt van Venray? Dan ben je bij Paintball Venray, wat een onderdeel is van Nika-actief aan het juiste adres! Wij ontvangen jullie graag op ons rustig gelegen outdoor terrein in de bossen of op onze indoor locatie. We hebben een uitgebreid aanbod aan activiteiten en arrangementen voor groepen van verschillende leeftijden. Nika-actief heeft jarenlang ervaring in het organiseren van activiteiten voor (grote) groepen. We nemen de organisatie van jouw dagje uit graag uit handen met enthousiaste medewerkers en voor een scherpe prijs!

EEN UITJE IN LIMBURG/BRABANT VOOR IEDEREEN

Als organisator van het jaarlijkse uitje met je familie, vrienden of collega’s aan jou de taak om ook dit jaar weer iets nieuws en leuks te organiseren. Elk jaar iets nieuws verzinnen lastig? Bij Nika-actief bieden we een arsenaal aan activiteiten, waardoor er altijd iets leuks tussen zit voor het dagje weg in Venray.

PAINTBALL ARRANGEMENTEN IN LIMBURG

Onze paintball arrangementen zijn geschikt voor jong en oud. Voor zowel de jonge kinderen als de volwassenen hebben we toffe paintball games. Ook families zijn welkom op ons paintball terrein in Limburg / Brabant. De activiteiten van Nika-actief zijn leuk, uitdagend en variërend voor allerlei groepen.

EEN ARRANGEMENT ZELF SAMENSTELLEN

Vind je het moeilijk om te kiezen tussen alle leuke spellen en activiteiten? Dan helpen wij je natuurlijk graag om het perfecte arrangement samen te stellen. Geef het aantal personen, de leeftijdscategorie en interesses door en dan maken wij een passend en scherp geprijsd aanbod. Door onze jarenlange ervaring met schoolreisjes, groepsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes weten we precies wat wel en wat niet past bij de uiteenlopende doelgroepen.

TOT SNEL BIJ NIKA-ACTIEF / PAINTBALL VENRAY!

Ben je nog niet overtuigd of heb je vragen over onze activiteiten, arrangementen of culinaire mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We kijken graag samen met je mee naar aanbod voor jullie paintball uitje in Limburg. Zien we je binnenkort? Dan gaan we er een topdag van maken!