Kinderfeestje in Limburg

Een kinderfeestje organiseren lastig? Niet met de toffe kinderpaintball uitje bij Paintball Venray. Je speelt met je vriendjes tegen elkaar op 1 van onze 3 paintball velden op onze outdoor locatie bij Venray/Overloon.

Precies op de grens met Limburg en Brabant vind je onze toffe paintball locatie met 3 paintballvelden van samen 8000m2 groot.
Paintball is inmiddels het meest geboekte kinderfeestje geworden en dat is niet zo gek. Lekker actief buiten zijn met de jongens en meisjes. Halverwege even een korte pauze met wat drinken en dan meteen weer verder! Super Vet natuurlijk.

Kinderpaintball feestje in Limburg

Een leuk gezellig uitje organiseren kan een hele uitdaging zijn. Want doe je één activiteit of meerdere en zo ja, welke?? Wij hebben ongeveer 40 toffe activiteiten om jullie dag tot een succes te maken! Denk bijvoorbeeld naast paintball ook aan onze stoere Fat max E-step of wat dacht je van Expeditie Robinson?! Wij helpen je graag met een samenstellen van de perfect dag.

Boek nu het kinderpaintball feestje / uitje met je vrienden en ga paintballen!

Tijdens jullie paintball activiteit in Holland kun je kiezen uit diverse paintball arrangementen en uiteraard staat fun en plezier centraal. We spelen diverse games zoals capture the flag, team deadmatch en uiteraard speel je alleen met je eigen groep.

Na afloop van jullie outdoor activiteit nog lekker eten? Na afloop genieten van een zelf gebakken pizza of geniet van een heerlijke pannenkoek.  In dat alles kunnen wij je helpen!

Toffe dingen doen, ga paintballen!

Neem snel contact met ons op, via mail, telefoon of via whatsapp of boek direct jullie dag via ons reserveringssysteem.