Kinderpaintball

Kinderpaintball Basic

100 balls

Ma- Vrij € 14,95

Za-Zo € 16,95

Tijdsduur 1,5 uur
Voor een TOFFE (eerste) paintball ervaring!

Kinderpaintball Extreme

150 balls

Ma- Vrij € 16,95

Za-Zo € 18,95

Tijdsduur 1,5 a 2 uur
Net dat beetje extra voor een EXTREME paintball ervaring!

Kinderpaintball Ultimate

200 balls

Ma- Vrij € 18,95

Za-Zo € 20,95

Tijdsduur 2 uur
Dit MEEST GEKOZEN PAKKET voor PAINTBALLERS die voor het avontuur gaan!

Kinderpaintball Unlimited

onbeperkt balls

Ma- Vrij € 20,95

Za-Zo € 22,95

Tijdsduur 2 uur
Voor de ECHTE paintballers die voor het MAXIMALE avontuur gaan!

Kinderpaintball bij Paintball Venray is SUPER vet! Je wilt een leuk, spannend en actief verjaardagsfeestje / kinderfeestje? Dan ga je natuurlijk paintballen! Kom dan naast ons helemaal nieuwe paintball terrein in de bossen in de buurt van Venray.  Voor kinderen hebben wij speciale kinderpaintball wapens. Sluipen, verstoppen, rennen, ontwijken en goed mikken, het komt allemaal aan bod tijdens het spel op onze mooie locatie. Uiteraard draag je ook een camouflagepak en een masker.

Dit is echt super vet!!! Het gaafste kinderfeestje ooit!

Kinderpaintball is voor kinderen vanaf 8 jaar (en een groep van minimaal 8 deelnemers).

De Marshall houdt toezicht en legt voor aanvang het Paintballspel aan alle kinderen uit waarna we met camouflagepak, masker en geladen geweer aan het spelen gaan. Al snel zullen de kreten voorbij komen: “Dit is het coolste feestje ooit!!!” en “Super vet man”

Maak een keuze uit 1 van de paintball pakketten. Zijn de balletjes al vroegtijdig op dan zijn deze op locatie altijd te verkrijgen. Wil je onbezorgd paintballen, kies dan het UNLIMITED pakket. Dan heb je geen omkijken naar het aantal balletjes.

Speltypes

Total elimination/Team Deathmatch: Dit is veruit het meest gespeelde spel bij paintball. Het spel bestaat uit twee groepen die elkaar proberen uit te schakelen door ieder lid van de tegenpartij af te schieten.

Capture the flag: In beide kampen wordt een vlag gelegd. De doelstelling van dit spel is om de vlag van de tegenpartij te veroveren en in het kamp te brengen. De partij die als eerste de vlag van de tegenpartij in het eigen kamp weet te brengen is de winnaar.

Central flag: In het midden van het speelveld is een vlag verstopt. Beide partijen trachten de vlag zo spoedig mogelijk te lokaliseren en te veroveren. Ook in dit geval is de partij die als eerste de vlag binnenbrengt de winnaar.

VIP: In elk team is er een VIP die beschermt moet worden door haar bodyguards. Wordt de VIP geraakt, dan is het spel afgelopen.

 Prijs informatie

  • Vanaf 8 kinderen
  • Vanaf 8 jaar

  • Extra balls
  •  Koker a 100 balls € 8,-
    Zak a 500 balls € 35,-
    Doos a 2000 € 130,-


  • Inclusief overall, masker
  • Outdoor terrein Merselo