Vrijgezellendag in Limburg

Hoe tof, je beste vriend / vriendin gaat trouwen en jij gaat een vrijgezellendag organiseren! Kies dan voor een paintball vrijgezellenfeest op onze locatie bij Venray/Overloon. Precies op de grens met Limburg en Brabant vind je onze toffe paintball locatie met 3 paintballvelden.  Paintball is inmiddels een klassieke vrijgezellenactiviteit geworden en dat is niet zo gek. Je broer of beste vriend in een hazenpak hijsen en er vervolgens met zijn allen op te knallen. Wat is nou meer vrijgezellenfeest dan dat!?

Vrijgezellen uitje in Limburg

Een leuk vrijgezellenfeest organiseren kan een hele uitdaging zijn. Want doe je één activiteit of meerdere en zo ja, welke?? Wij hebben ongeveer 40 toffe activiteiten om jullie dag tot een succes te maken! Denk bijvoorbeeld naast paintball ook aan onze stoere Fat max E-step of wat dacht je van Expeditie Robinson?! Wij helpen je graag met een samenstellen van de perfect dag.

Vrijgezellendag met je vrienden en ga paintballen!

Tijdens jullie vrijgezellendag paintball kun je kiezen uit diverse paintball arrangementen en uiteraard staat de vrijgezel centraal. We spelen diverse games zoals capture the flag, team deadmatch en uiteraard het vrijgezellenspel!

Ook moet de vrijgezel natuurlijk wel een beetje afzien en in het midden van de belangstelling staan tijdens een vrijgezellendag, anders is het geen vrijgezellenfeest!

Na afloop van jullie outdoor activiteit nog lekker eten? Na afloop genieten van een zelf gebakken pizza of geniet van een heerlijke BBQ.  In dat alles kunnen wij je helpen!

Toffe dingen doen, ga paintballen!

Neem snel contact met ons op, via mail, telefoon of via whatsapp of boek direct jullie dag via ons reserveringssysteem.